Advertisement

Izmir Meteor Düştü : Kuba Ya Meteor Dustu : Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü?

Izmir Meteor Düştü : Kuba Ya Meteor Dustu : Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü?. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı.

İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor.

Qliw4jyxksmvym
Qliw4jyxksmvym from i4.hurimg.com
İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Manisa'ya meteor düştü iddiası sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu.

İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak.

İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi.

Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İşte manisa'daki meteor düştü iddiaları ile ilgili ayrıntılar. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor.

Izmir E Meteor Dustu Egetv
Izmir E Meteor Dustu Egetv from www.egetv.com.tr
İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor. Manisa'ya meteor düştü iddiası sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük i̇zmir'e meteor düştü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. İha tarafından 28 şubat 2021 tarihinde bildirilen yazı ve doç. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin.

İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor.

İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Manisa'ya meteor düştü iddiası sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. İha tarafından 28 şubat 2021 tarihinde bildirilen yazı ve doç. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Meteor düşmesi sonucu ne olur?

Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü.

Ib8wudqs3gaylm
Ib8wudqs3gaylm from static.daktilo.com
Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. İha tarafından 28 şubat 2021 tarihinde bildirilen yazı ve doç. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İşte manisa'daki meteor düştü iddiaları ile ilgili ayrıntılar. Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone).

İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük i̇zmir'e meteor düştü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. İşte manisa'daki meteor düştü iddiaları ile ilgili ayrıntılar.

Posting Komentar

0 Komentar